За да получите 20% отстъпка, трябва да си направите БЕЗПЛАТНА регистрация като попълните формата на тази страница.

В случай, че не се появи автоматично, моля използвайте номер на клубна карта на референта 7877068  Цветомир Н.

Ако имате проблем с регистрацията на сайта или се нуждаете от консултация, можете да се свържете с мен на 0887 865 664 или на вайбър. Задължително условие за потвърждаване на регистрацията е да се направи първа поръчка в рамките на 90 дни.

Какви предимства ми дава членството в клуба?

Най-голямото предимство е, че имате възможност да закупувате продуктите на компанията на клубни цени, които са с 20% по-ниски. Освен въпросната отстъпка, членството в клуба ви дава възможност да трупате точки при всяка поръчка и да се възползвате от специални бонуси и допълнителни отстъпки.

Колко струва членството в клуба?

Членството в Корал Клуб е напълно безплатно и не ви задължава с минимален месечен оборот или брой поръчки. Единственото условие, за да поддържате членството си активно, е да правите поне по една поръчка на година.

Как да стана член на клуба?

За да станете член на Kорал Kлуб е достатъчно да попълните формата на тази страница. Регистрацията се извърша по електронна поща и отнема само няколко минути.

С кого да се свържа за повече информация?

Ако желаете да научите повече за членството в клуба или имате конкретни въпроси, не се колебайте да се свържете с мен на 0887 865 664 или по вайбър.

Моля, внимателно прочетете условията за регистрация чрез референтен линк:

1.Следвайки този линк, Вие потвърждавате своето желание да влезете в Корал клуб в структурата на Светлана Николова, която става Ваш Референт;

2. Следвайки този линк, Вие потвърждавате своето желание да получавате от Референта си консултации за продуктите на Компанията, концепциите за тяхното използване и принципите на работа в нея на български език.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! При участие на членове от едно семейство в Потребителската програма за отстъпки на Корал Клуб, единият член от семейството е длъжен да посочи другия като свой Референт. Членове на семейството са съпрузи или партньори в съвместно съжителсто, родители, деца, родни братя и сестри.»

Промяна на Референта е възможна само при липса на лични покупки в продължене на 12 поредни месеца.