Комплексна програма
за очистване на организма  “Коло-Вада Плюс”.

Проста, удобна и достъпна

За да получите 20% отстъпка, трябва да си направите БЕЗПЛАТНА регистрация като попълните формата на тази страница.

Какви методи за очистване на организма са известни на по-широк кръг от хора?

А как е възможно сега вече значително по-просто и ефективно да се реши проблема?

Необходимо ли е за тази цел да се отдалечиш от обкръжаващия свят?

Или е възможно да преминеш курс за очистване от само 14 дни , напълно съхранявайки работоспособността и обичайния си ритъм на установен живот?

Съществуват безкрайно количество случаи, когато хората месеци или години се лекуват и приемат шепи таблетки, но никакъв оздравителен ефект не настъпва. Обаче, грамотно провеждайки курс на очистителни процедури, много от тях напълно оздравяват и се чувстват така, сякаш са се родили отново.

 Коло-Вада Плюс е уникална поетапна програма за чистене на организма. Програмата Коло-Вада Плюс е разпределена за 14 дни и включва 3 етапа, които са в пълна хармония с нормалните физиологични функции. Тази програма не създава неудобства и е съобразена с обичайния начин на живот.

Коло-Вада Плюс е прост и ефективен начин за създаване на здрава вътрешна среда в организма благодарение на освобождаването на храносмилателната система и организма като цяло от натрупаните токсини.

Включва три етапа:

 1. Подготовка (7 дена)
 2. Очистване (4 дена)
 3. Възстановяване (3 дена)
Резултати след приемане на програмата:

colo_vada_new

 • Възстановява се работата на черния дроб, бъбреците и панкреаса;
 • Изчиства се кожата;
 • Подобрява се сърдечно-съдовата дейност;
 • Понижава се теглото (с 3 кг или повече);
 • Освежава се дишането;
 • Намалява се алергията;
 • Усилва се работата на половите жлези;
 • Организмът се изчиства от паразити и протозои;
 • Възстановява се имунитета;
 • Значително намаляват главоболията;
 • Подобрява се функцията на ставите;
 • Повишава се нивото на енергичност;
 • Смекчава се действието на всякакви хронически заболявания;

Подробности относно съдържанието на Коло-Вада и начина на употреба четете ТУК.

Канадският учен доктор Алберт Зер работил 30 години над откритието на билкова формула, позволяваща безвредно и най-вече ефективно да се очистят червата и целия организъм от шлаките, токсините, паразитните инфекции за кратък срок – всичко за 14 дни.

Резултатът от неговата работа станала програмата “Коло-Вада Плюс”. В хода на нейното приложение няма необходимост да се променя обичайният ритъм на живот и хранене, тъй като програмата “Коло-Вада Плюс” се намира в пълна хармония с нормалната работа на всеки организъм и не създава никакви неудобства за обичайния всекидневен начин на живот.

За времето на очистване на вашите черва от тях излизат от 3 до 10 кг шлаки, които вие сте трупали с години. Особено дебелите хора губят до 15 кг тегло, но не за сметка на мазнините а за сметка на нормализацията на обмяната на веществата и извеждане на токсините от организма.

След приемането на “Коло-Вада” се създава здрава вътрешна среда и организмът сам започва да се бори с болестите, ако има такива. Още се променя цветът на лицето, възвръща се загубената руменина, настроението става бодро, сънят – добър.

В резултат на очистването с програмата “Коло-Вада Плюс” биологическата възраст на човек се намалява с 5-10 години. 

От резултатите са доволни всички – и лекарите и бившите пациенти, и “практически здравите хора”, привикнали вече да се справят с недъзите и неразположенията самостоятелно – всички, на които тази уникална програма за очистване действително е помогнала успешно да преодолеят множество проблеми от най-различна степен на сложност.

ИЗВЕСТНО Е: няма по-евтино от профилактиката. Така може би си струва вече да се грижим ежедневно за себе си и да избавим своя организъм от натрупващите се проблеми, които да не  довеждаме до крайност?

Комплексна програма
за очистване на организма  “Коло-Вада Плюс”.

Проста, удобна и достъпна

За още по-ефективен резултат е желателно Коло-Вада Плюс да се приема заедно с Корал-Майн и H-500

colo_vada_newCoral-Mine


Вода с Корал-Майн  позволява да се избегне рязката очистителна криза и цялата програма за очистване преминава за вас меко и комфортно.

Освен това, тя съдържа в себе си 70 жизнено необходими микро- и макроелементи, при това в пропорции балансирани от самата природа.

Продуктът H-500 осигурява защита от свободните радикали и по този начин помага да се възстанови нормалната работоспособност на организма.

Информация за други продукти за вашето здраве, можете да видите в нашия каталог.