Какво знаят учените за водата?

h2oВодата е уникално вещество. То е малка молекула, която има интересни свойства. Молекулите на водата се съединяват в така наречени клъстери, които можем да сравним с мини-компютри, които запазват в себе си цялата информация, запомнят всяко едно въздействие. На водата й е достатъчно да се докосне до някакво вещество и тя веднага запомня свойствата на това вещество. И нейната структура се променя без промяна на химическия й състав. Върху това свойство на водата се базира хомеопатията.

Масаро Емото посвещава своят живот на изучаване на промените във водата под въздействието на различни обстоятелства. Той забелязва, че колкото по-хармонично е въздействието, толкова геометрически по-правилна е структурата на водата.

Учените правят експеримент със зеленчуци. Те поливат растения с правилно структурирана вода и като резултат узряването на зеленчуците става по-бързо, и те са по-качествени и съдържат повече полезни микроелементи и витамини отколкото обикновено отглеждани зеленчуци. В резултат на това учените правят извод, че структурата на водата е много по-важна от химическия й състав.

Интересно, че емоциите на човека също влияят на водата. Чувството на обич стабилизира структурата на водата, а чувството на агресия рязко деформира структурата на обикновената вода. Тоест на практика хора могат да програмират водата със своите чувства и мисли.  Това би обяснило феномена, че 80% от болестите зависят от психо-емоционалното състояние на човека. Каквото си мислим, това и получаваме.

Водата влиза в състава на всички живи организми.  И човешкото тяло се състои от 80%  вода. Проучванията доказват, че кръвта на хората и животните по своя състав доближава водата в океана. Съдържанието й в различни тъкани и течности  е различно. Например в кожата е 65%, в костите – 30%, в кръвта и лимфата до 95%, в главния и костен мозък – 75%. За да поддържа водния баланс в организма човек трябва да изпива около 2.5 л вода на ден.

Но не каквато и да е вода. Желателно е тя да е структурирана. Защото всяка една клетка на организма е обкръжена от вода. И ако тази клетка е на здрав орган, то тя е заобиколена от структурирана вода. Ако органът е болен, то водата губи своята структура. Обикновено организмът сам се занимава със структурирането на водата на клетъчно ниво, за което отива голямо количество енергия. Но тази енергия се икономисва, ако организмът използва чиста структурирана вода.

Един от основните продукти на Корал Клуб – „Корал-майн“ – насища водата с около 60 микроелемента, от които се нуждае нашият организъм всеки ден, както и връща на водата правилната й структура. Достатъчно е да се сложи едно пакетче наситнен корал и след по-малко от 5 минути водата придобива естествена структура, изтривайки цялата негативна информация, която се е събрала в нея до този момент. И това обяснява нейния позитивен ефект върху здравето на човека.

Повече информация за продуктът Корал-Майн.